ArtroseBlog, verleent je hierbij toegang tot artrose-blog.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door ArtroseBlog en derden zijn aangeleverd. ArtroseBlog behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling bericht te hoeven doen.

De informatie op artrose-blog.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op artrose-blog.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van ArtroseBlog.

In het bijzonder zijn alle prijzen op artrose-blog.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op artrose-blog.nl. ArtroseBlog oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. ArtroseBlog zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom liggen bij ArtroseBlog en haar bloggers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van content (inhoud) kun je contact opnemen met de redactie.

Advertorials

Advertorials zijn artikelen die de redactie van ArtroseBlog tegen betaling schrijft voor bedrijven en andere organisaties. Van de inkomsten uit advertorials kan ArtroseBlog gefinancierd worden. Advertorials kun je herkennen aan het woord ‘Advertorial’ bovenaan het artikel. Op ArtroseBlog staan alleen advertorials waar de redactie achter staat.

Disclaimer
Geef uw beoordeling aan dit artikel