Wij doen ons best om onze artikelen in professionele en begrijpelijke taal te schrijven, zodat al onze lezers toegang krijgen tot de nieuwste inzichten in hoe gewrichtsklachten behandeld kunnen worden. Met deze informatie kunnen de lezers zelf bepalen hoe zij omgaan met hun klachten en hoe zij hun klachten kunnen (laten) behandelen.

 

Geef uw beoordeling aan dit artikel


Over Maarten de Boer 164 Artikelen
Voor een groot deel hebben we zelf controle over onze eigen gezondheid. Ik ben Maarten de Boer en heb in 2010 ArtroseBlog opgericht. Graag houd ik u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent gewrichtsklachten met onze Nieuwsbrief.
Over Wim Beunderman 3 Artikelen
Gezondheid is een groot goed. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een gezond en gelukkig leven kan leiden. Met mijn bijdrage aan ArtroseBlog wil ik mensen informeren over artrose en ze inspireren om de leiding te nemen over zichzelf en zodoende in vrijheid en in goede gezondheid te leven.
Over Jan de Koning 1 Artikel
Tijd is een kostbaar iets. Het is belangrijk om die tijd dan ook zo gezond mogelijk te kunnen benutten Mijn naam is Jan de Koning en ben mede-eigenaar bij Fractury. Behandeling van artrose is een belangrijk onderdeel. Mijn "doel" is dat mensen hun "doel"weer kunnen realiseren.
Over Margo van den Berg 0 Artikelen
Ik heb een droom dat mensen weer meer naar elkaar omkijken, dat men voor elkaar zorgt en dat de zorg weer van de burgers zelf wordt. Dat de ouderwetse burenhulp op een nieuwe manier terugkomt. En dat de formele zorg en de informele zorg nauw gaan samenwerken.