Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.artrose-blog.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  • Artrose-blog.nl wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van artrose-blog.nl kunnen geen rechten ontleend worden.
  • Artrose-blog.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van (informatie op) artrose-blog.nl.
  • Artrose-blog.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.
  • De inhoud van artrose-blog.nl is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteur.

Beeld en auteurrecht
Artrose-blog.nl gebruikt naast eigen foto’s ook foto’s van derden, en uiteraard proberen wij daarbij altijd de juiste bron te vermelden. Meen je een recht te bezitten op een foto op de website en staat jouw naam niet vermeld? Neem dan contact met ons op zodat wij de juiste bronvermelding kunnen plaatsen.