Babbelbox voor Artrose lotgenoten

Nieuwe inzichten geeft hoop op nieuwe kansen

artrose lotgenoten

Voor lotgenoten, door lotgenoten. Hier kan je vragen stellen en de ervaringen lezen. Nieuwe inzichten geeft nieuwe hoop. Met elkaar in gesprek gaan.

Wanneer je artrose hebt in één of meerdere gewrichten kan dit moeilijk zijn om te accepteren. Artrose tast het kwaliteit van het leven aan. Helaas zijn er in Nederland nog geen ‘goede’ behandelingsmethoden beschikbaar. Uiteindelijk wordt een kunstgewricht geplaatst en de kleinere gewrichten worden met een schroef vastgezet. Men kan veel voordeel halen om ervaringen te delen met lotgenoten, een artrose praatgroep.

Voor lotgenoten, door lotgenoten

De facebook-pagina van ArtroseBlog heeft meer dan 14.000 leden. Maar hier kan je alleen reageren op de door onze geplaatste artikelen. Daarom hebben we besloten om de Facebook-groep: Babbelbox voor mensen met artrose op te richten. Hier kan je vragen stellen en ervaringen lezen die zijn opgedaan. Dit kan je nieuwe inzichten geven. En nieuwe inzichten geeft hoop op nieuwe kansen.

In gesprek gaan met lotgenoten

De huisarts of specialist laat je weggaan met: “Dan moet u het hier maar mee doen.” En dan moet je zelf maar uitzoeken ‘hoe verder te gaan’, dat is geen fijn gevoel. Daarom is het belangrijk om met lotgenoten in gesprek te gaan. Je wilt namelijk weten wat het gaat betekenen en wat de gevolgen kunnen zijn. Je kan aangeven wat je moeilijk vond en waar je nu nog tegenaan loopt. Lotgenoten kunnen vertellen over wat zij hebben ervaren en waar zij voordeel uit halen. Hier kan je dan mee aan de slag gaan en hopelijk helpt het je verder.

In Nederland komt artrose steeds meer voor. Dit komt omdat mensen ouder worden. Artrose is een ziekte waar men mee kan leren leven. Het gaat erom dat mensen zich aanpassen. Een gezondere levensstijl en indien nodig een operatie. Gelukkig komen er steeds meer behandelingsvormen door generatieve geneeskunde. Ook natuurlijke medicatie zoals bijvoorbeeld glucosamine wordt in Nederland steeds meer geaccepteerd.

Meld je nu direct aan door op de volgende link te klikken: Aanmelden: Artrose Babbelbox

Babbelbox voor Artrose lotgenoten
4.2 (84.29%) 14 votes

Over Maarten de Boer 117 Artikelen
Voor een groot deel hebben we zelf controle over onze eigen gezondheid. Ik ben Maarten de Boer en heb in 2010 ArtroseBlog opgericht. Graag houd ik u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent gewrichtsklachten.

8 Comments

  1. S’ochtends sta ik op met opvliegers soms ook s’nachts,mijn leeftijd is 68 jaar.
    Daarbij altijd een neus vol korstjes. Horen deze symptomen ook bij artrose, hebben meer mensen dat?

    Ik heb artrose in al mijn gewrichten en constant pijn. Zit nu in een revalidatie kliniek die mij leert hoe ik er goed mee om kan gaan. Lopen gaat slecht, fietsen nog wel. Ik gebruik paracetamol 3 maal daags 1000 plus morfine.5

    Gebruik ook natuurlijke producten maar die zijn erg duur.

  2. Ik lees altijd over knie”en en heupen. ik heb artrose in beide voeten bij het bovenste spronggewricht ik gebruik iedere dag celecoxib als ik ergens naar toe wil ga ik met m’n rolstoel Komt het vaak voor dat mensen het in de voeten hebben ??

  3. Geachte, ik heb progressieve polyartrose, al meerdere malen geopereerd aan mijn handen en polsen. Ontelbare behandelingen van mensendieck, fysiotherapie en heel heel veel medicatie, elk jaar is mijn 385,-euro heel snel op en betaal het in termijnen. Brexit slecht? Zou wel goed zijn dat Nederland uit de EU stapt, Het wordt onbetaalbaar voor de chronische zieke hard werkende burger, alleen als je rijk ben, dan.. Kan alles geregeld worden voor je. De rest kan de tja verzin maar wat. Wat is Nederland af gegleden in alles, een bananenrepubliek. Nog even dan zijn wij een derde wereldhandel.

  4. Ik wil heel graag met lotgenoten in contact komen en elkaar ontmoeten. Ik woon wel in Arnhem. Heb twee nieuwe heupen en artrose in de nek, onderrug en beide schouders. De knieen zullen ook wel een keer aan de beurt komen. Ik ben 60 jaar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*