artrose lotgenoten

Ontdek de kracht van verbinding binnen ons artrose netwerk

Lotgenoten, welkom bij ArtroseBlog, een plek waar het delen van ervaringen en het bieden van ondersteuning centraal staan voor iedereen die te maken heeft met artrose, reuma, of andere pijnlijke gewrichtsaandoeningen. Hier vind je een warme gemeenschap die begrijpt wat je doormaakt en waar je jouw reis kunt delen, advies kunt inwinnen, en van elkaar kunt leren.

Onze Facebook-gemeenschap

We zijn verheugd te kunnen delen dat onze Facebook-pagina inmiddels bijna meer dan 17.000 volgers heeft verwelkomd, en onze Facebook-groep telt al 4.500 leden. Dit illustreert de solide steun en verbondenheid binnen ons artrose netwerk, een plek waar mensen met artrose, reuma of andere pijnlijke gewrichtsaandoeningen elkaar vinden en versterken.

YouTube video

Voordelen van lid worden van onze Facebook-gemeenschap:

  • Verbinding: Een veilige omgeving om over je ervaringen met artrose te praten en van anderen te leren.
  • Delen van verhalen: Een platform voor het uitwisselen van persoonlijke verhalen en ervaringen.
  • Informatie: Toegang tot de nieuwste artikelen, onderzoeken, en andere relevante informatie over artrose.
  • Steun en advies: Ontvang advies en steun van zowel professionals als lotgenoten.
  • Samen sterk: Een gemeenschap gebaseerd op solidariteit en samenwerking.

Update over artikelreacties

Door het grote aantal reacties hebben we een nieuwe methode ingevoerd om het overzicht te bewaren. Voor opmerkingen of vragen over een artikel, kun je terecht op onze Facebook-pagina bij het desbetreffende bericht. We streven ernaar om elke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Jouw ervaring maakt het verschil: Deel het op Facebook

Jouw verhalen en ervaringen zijn ongelooflijk waardevol voor onze gemeenschap. Deel jouw positieve ervaringen en aanbevelingen op onze Facebook aanbevelingenpagina. Elke bijdrage, groot of klein, is een belangrijk onderdeel van onze steunende gemeenschap.

Nieuw voor lotgenoten: ons YouTube-kanaal

We hebben nu ook een YouTube-kanaal waar we video’s delen met tips, persoonlijke verhalen, en informatie over leven met artrose. Bekijk onze video’s en als ze je aanspreken, vergeet dan niet te abonneren en de bel-icoon aan te klikken. Jouw abonnement helpt ons om meer lotgenoten te bereiken en te ondersteunen.

Doe mee met onze gemeenschap!

Word deel van onze actieve en ondersteunende gemeenschap. Volg onze Facebook-pagina, word lid van onze Facebook-groep, en abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Door je aan te sluiten bij onze gemeenschap, draag je bij aan een omgeving van wederzijdse steun en begrip. Het delen van jouw ervaringen kan een grote impact hebben op anderen. Laten we samen een ruimte creëren waar steun en kracht centraal staan in de strijd tegen artrose.

Over ArtroseBlog

ArtroseBlog dient als hét platform voor iedereen die uitgebreid geïnformeerd wil worden over de oorzaken, symptomen, en behandelingsopties van artrose.

Gedurende meer dan een decennium heeft ArtroseBlog de meest actuele onderzoeken en ontwikkelingen behandeld, inclusief zowel chirurgische als niet-invasieve behandelingen. We zetten ons in om deze complexe informatie in zowel professionele als toegankelijke taal te presenteren. Hiermee garanderen we dat al onze lezers, ongeacht hun voorafgaande kennis, de nieuwste inzichten in gewrichtsgezondheid kunnen begrijpen en toepassen.

Dankzij deze diepgaande informatie zijn onze lezers beter in staat om geïnformeerde beslissingen te maken over het beheer van hun symptomen en het overwegen van potentiële behandelingen.

Dr. Herman H. de Boer

Een gids van Dr. Herman H. de Boer

Naast algemene informatie, duidelijke instructies en oefeningen staan mogelijke behandelingen beschreven, die uitgevoerd kunnen worden bij ernstige gewrichtsklachten.

Over de auteur:

Na zijn promotie tot doctor in de geneeskunde met een onderzoek over bottransplantaties aan de Mayo-Clinic in de Verenigde Staten, werd hij aangesteld als hoofd van de polikliniek in het Academisch Ziekenhuis Leiden.

In 1989 transplanteerde hij met succes als eerste in Nederland een donor meniscus, een kraakbenige schokdemper in de knie. Als orthopedisch chirurg was hij tot medio 2016 actief in zijn privékliniek Orthoklinika, waar hij patiënten met artrose klachten behandelde met bloedplaatjes en stamcellen.

Gids gratis downloaden

Contact opnemen