iStock 861606270
‘s Werelds meest geavanceerde orthopedische stamcelbehandeling

In het hart van het Caribisch gebied liggen de Kaaimaneilanden, bekend om zijn diverse cultuur, kristalhelder water, en het iconische Seven Mile Beach. Met dagelijkse vluchten vanuit Europa, de VS en Canada, is Grand Cayman rijk aan cultuur en de thuisbasis van een bloeiende medische toerisme-industrie.

gekweekte stamcellen

Regenexx Cayman, dat in 2011 zijn deuren opende, is uitgegroeid tot hét stamcelbehandelingscentrum bij uitstek. Patiënten over de hele wereld reizen naar Regenexx Cayman om ‘s werelds meest geavanceerde orthopedische stamcelbehandeling te ervaren – van Olympiërs en professionele atleten tot mensen die een gezonde en actieve levensstijl willen behouden. Regenexx Cayman wordt beschouwd als de gouden standaard voor orthopedische stamceltherapie en is de exclusieve aanbieder van Regenexx-C. Deze stamcelbehandeling levert 100 tot 1.000 keer meer stamcellen op dan bij een dagbehandeling.

De stamcellen worden van patiënten geëxtraheerd, in grotere aantallen gekweekt en opnieuw geïnjecteerd om het natuurlijke genezende vermogen van het lichaam te bevorderen.

Met een groot aantal stamcellen kunnen meerdere gewrichten effectief behandeld worden en ernstigere gewrichtsklachten beter aangepakt worden.

“Het kweekproces stelt ons in staat om mesenchymale stamcellen te vermenigvuldigen tot aantallen die veel groter zijn dan die verkregen worden door gefilterde beenmerg- of vetweefsel prepearaten” zegt Chase Demarest, celbioloog en laboratorium supervisor bij Regenexx Cayman. “Onze ultramoderne laboratoriumapparatuur en meerdere stappen voor kwaliteitsborging zorgen voor een superieur product, met strikte normen voor steriliteit en levensvatbaarheid.”

De geavanceerde bloedplaatjes- en stamcelinjecties worden bereid in de gecertificeerde cleanroom laboratorium van Regenexx Cayman. De toegewijde celbiologen gebruiken gepatenteerde laboratoriumtechnieken om elk monster met de hand te verwerken – waardoor een op maat gemaakt product ontstaat om uw gewrichtsklachten te behandelen. Voordat uw cellen worden geïnjecteerd, worden ze naar onafhankelijke laboratoria gestuurd voor steriliteitstests en karyotype-analyse. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw cellen veilig en gezond zijn voor behandeling.


De op injecties gebaseerde regeneratieve behandelingen worden gebruikt bij het verhelpen van een reeks orthopedische klachten en aandoeningen, waaronder artrose.

“We kunnen een nauwkeurige diagnose stellen, geavanceerde technieken toepassen en behandelingen op evidence-based aanbieden”, zegt Dr. Markle, Regenexx-arts en een expert op het gebied van beeldgestuurde gewrichtsinjecties om weefsel te herstellen. “Het is het hoogste niveau van zorg dat er in de wereld bestaat. Daarom zoeken mensen ons op en komen naar Regenexx Cayman.” 

Opgericht in 2005 door Dr. Christopher Centeno en Dr. John Schultz – de uitvinders van de orthopedische stamcelbehandeling – is Regenexx uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 70 klinieken wereldwijd. Met ongeveer 44% van ‘s werelds onderzoek naar orthopedische stamcelbehandeling, inclusief ‘s werelds grootste stamcelveiligheidsonderzoek, wordt Regenexx ondersteund door wetenschappelijke publicaties en is het een vertrouwd alternatief voor orthopedische chirurgie.

Heeft u last van artrose, beperkte mobiliteit, of is u verteld dat een operatie de enige optie is? Er is dus ook een andere oplossing. Veel patiënten kunnen de noodzaak van een gewrichtsvervangende operatie uitstellen of zelfs helmaal vermijden.

Het starten van een behandeling bij Regenexx Cayman begint met een simpel telefoontje. Een online consultatie met een Regenexx-arts zal worden ingepland. U krijgt een kandidatuur beoordeling van goed, redelijk of slecht, zodat u een goed geïnformeerde behandelbeslissing kunt nemen.

Wilt u weten of Regenexx-C u kan helpen om van uw artrose klachten af te komen? Stuur dan een e-mail naar info@regenexxcayman.ky of bezoek www.RegenexxCayman.com voor meer informatie.