Gekweekte stamcellen voor versleten gewrichten

‘s Werelds meest geavanceerde orthopedische stamcelbehandeling

In het hart van het Caribisch gebied liggen de Kaaimaneilanden, bekend om zijn diverse cultuur, kristalhelder water, en het iconische Seven Mile Beach. Met dagelijkse vluchten vanuit Europa, de VS en Canada, is Grand Cayman rijk aan cultuur en de thuisbasis van een bloeiende medische toerisme-industrie.

gekweekte stamcellen

Regenexx Cayman, dat in 2011 zijn deuren opende, is uitgegroeid tot hét stamcelbehandelingscentrum bij uitstek. Patiënten over de hele wereld reizen naar Regenexx Cayman om ’s werelds meest geavanceerde orthopedische stamcelbehandeling te ervaren – van Olympiërs en professionele atleten tot mensen die een gezonde en actieve levensstijl willen behouden. Regenexx Cayman biedt de gouden standaard in orthopedische stamceltherapie en is de exclusieve aanbieder van Regenexx-C. Deze stamcelbehandeling levert 100 tot 1.000 keer meer stamcellen op dan bij een dagbehandeling.

De stamcellen worden van patiënten geëxtraheerd, in grotere aantallen gekweekt en opnieuw geïnjecteerd om het natuurlijke genezende vermogen van het lichaam te bevorderen.

Met een groot aantal stamcellen kunnen meerdere gewrichten effectief behandeld worden, ernstigere gewrichtsklachten en aandoeningen beter aangepakt worden. En de overgebleven stamcellen kunnen bewaard worden voor toekomstige orthopedische behandelingen.

“Het kweekproces stelt ons in staat om je mesenchymale stamcellen te vermenigvuldigen tot aantallen die veel groter zijn dan die verkregen worden door gefilterde beenmerg- of vetweefsel prepearaten” zegt Chase Demarest, celbioloog en laboratorium supervisor bij Regenexx Cayman. “Onze ultramoderne laboratoriumapparatuur en meerdere stappen voor kwaliteitsborging zorgen voor een superieur product, met strikte normen voor steriliteit en levensvatbaarheid.”

De geavanceerde bloedplaatjes- en stamcelinjecties worden bereid in het gecertificeerde cleanroom laboratorium van Regenexx Cayman. De toegewijde celbiologen gebruiken gepatenteerde laboratoriumtechnieken om elk monster met de hand te verwerken – waardoor een op maat gemaakt product ontstaat om uw verwonding of aandoening te behandelen. Voordat uw cellen worden geïnjecteerd, worden ze naar onafhankelijke laboratoria gestuurd voor steriliteitstests en karyotype-analyse. Dit helpt ervoor te zorgen dat uw cellen veilig en gezond zijn voor behandeling.

De op injecties gebaseerde behandelingen worden gebruikt bij het verhelpen van een reeks orthopedische verwondingen en aandoeningen, waaronder ernstige gewrichtsontstekingen, rugaandoeningen, pees- en ligamentscheuren, kraakbeenschade en andere orthopedische klachten. Regenexx Cayman-behandelingen bevorderen het natuurlijke genezende vermogen van uw lichaam door pijn en ontstekingen te verminderen en de mobiliteit te vergroten. Ze verminderen ook de behoefte aan pijnstillers, verdovende middelen, steroïde injecties en invasieve orthopedische chirurgie.

Met behulp van beeldgeleiding injecteren de artsen van Regenexx Cayman uw cellen nauwkeurig in het probleemgebied, voor een optimaal resultaat. Het team van Regenexx Cayman bestaat uit 11 in de VS gecertificeerde artsen en maakt deel uit van een internationaal netwerk van musculoskeletale artsen, die gespecialiseerd zijn in procedures voor regeneratieve geneeskunde.

“Onze artsen zijn experts op het gebied van regeneratieve geneeskunde, we kunnen een nauwkeurige diagnose stellen, geavanceerde technieken gebruiken en behandelingen op evidence-based aanbieden”, zegt Dr. Markle, Regenexx-arts en een expert op het gebied van beeldgestuurde gewrichtsinjecties om weefsel te herstellen. “Het is het hoogste niveau van zorg dat er in de wereld bestaat. Daarom zoeken mensen ons op en komen naar Regenexx Cayman.” 

Opgericht in 2005 door Dr. Christopher Centeno en Dr. John Schultz – de uitvinders van de orthopedische stamcelbehandeling – is Regenexx uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 70 klinieken wereldwijd. Met ongeveer 44% van ’s werelds onderzoek naar orthopedische stamcelbehandeling, inclusief ’s werelds grootste stamcelveiligheidsonderzoek, wordt Regenexx ondersteund door wetenschappelijke publicaties en is het een vertrouwd alternatief voor orthopedische chirurgie.

Benieuwd of Regenexx iets voor u is? Misschien heeft u last van gewrichtspijn, beperkte mobiliteit, of is u verteld dat een operatie de enige optie is. Er is dus ook een andere oplossing. Veel patiënten kunnen de noodzaak van invasieve chirurgie helemaal uitstellen of zelfs vermijden. Regenexx Cayman-behandelingen resulteren vaak in een kortere hersteltijd, minder pijn en een snellere terugkeer naar de activiteiten die u graag doet.

“Ik had eerst de trapleuning nodig om trappen op en af ​​te lopen. Nu kan ik gemakkelijk, zonder pijn, 2 tot 3 km hardlopen. Vandaag ben ik fitter dan toen ik 20 jaar oud was!”

– Robert, Regenexx-C patiënt

Ontspan in uw accommodatie aan het strand, geniet van de lokale keuken (Cayman is de culinaire hoofdstad van het Caribisch gebied), kom tot rust langs een van de mooiste stranden ter wereld en ervaar stamcelbehandeling van wereldklasse bij Regenexx Cayman. Hun team voor patiëntenzorg is beschikbaar om u te helpen met alle aspecten van uw bezoek, van het plannen van afspraken en het beantwoorden van uw vragen tot het adviseren over accommodatie en reisvereisten.

Het starten van een behandeling bij Regenexx Cayman begint met een simpel telefoontje. Een consultatie met een Regenexx-arts per telefoon of via online videosoftware zal worden ingepland. Om uw medische geschiedenis, eventuele röntgenfoto of MRI en uw behandeldoelen grondig te beoordelen. U krijgt een kandidatuur beoordeling van goed, redelijk of slecht, zodat u een goed geïnformeerde behandelbeslissing kunt nemen.

De arts maakt een persoonlijk behandelingsplan aan – er is geen one-size-fits-all-aanpak bij Regenexx Cayman. Als u besluit door te gaan met de behandeling met Regenexx-C, kunt u uw stamcellen cryogeen opslaan op hun huidige biologische leeftijd. Zie het als een verzekering voor uw toekomstige orthopedische gezondheid… en nog een excuus om de Kaaimaneilanden nog een keer te bezoeken!

96% van de patiënten geven aan Regenexx Cayman-behandelingen aan te bevelen.

Als u een stamcelbehandeling overweegt, zijn dit de belangrijkste vragen die u moet stellen bij het kiezen van een kliniek:

  • Is de arts gecertificeerd en opgeleid in een specialiteit die specifiek gericht is om op injecties gebaseerde behandelingen om aan gewrichten uit te voeren (d.w.z. sportgeneeskunde, fysieke geneeskunde of interventionele pijnbehandeling)?
  • Hoeveel stamcelinjecties hebben ze uitgevoerd?
  • Zijn ze 100% gericht op het behandelen van orthopedische problemen?
  • Krijgen patiënten een kandidatuurbeoordeling en een verwacht behandelresultaat?
  • Tellen zij de celdosis en stellen zij behandelplannen op maat op voor patiënten?
  • Gebruiken ze een “gesloten” laboratoriumsysteem of cleanroom-omgeving om cellen voor te bereiden?
  • Hebben ze gekwalificeerde celbiologen die celmonsters verwerken?
  • Gebruiken de artsen beeldgestuurde technieken om een ​​nauwkeurige plaatsing van cellen te garanderen.
  • Volgen en rapporteren ze patiëntuitkomstgegevens?
  • Verstrekken de artsen peer-reviewed literatuur?

Regenexx Cayman kan op al die vragen volmondig ja antwoorden. Als u wilt weten of Regenexx-C u kan helpen met uw orthopedische blessure of aandoening, stuur dan een e-mail naar info@regenexxcayman.ky of bezoek www.RegenexxCayman.com voor meer informatie.