Olaf van der Zanden is een vooraanstaand fysiotherapeut, manueel therapeut en echografist, die zich heeft gespecialiseerd in klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI). Hij wordt erkend voor zijn kennis en vaardigheden in het behandelen van complexe klachten en aanhoudende pijnklachten, vooral bij patiƫnten die tot nu toe zonder succes zijn behandeld.

Zijn uitgebreide academische achtergrond als docent en onderzoeker in manuele therapie aan de Vrije Universiteit Brussel en de Universiteit van Genua, evenals zijn rol in de commissie Kwaliteit, Onderwijs en Wetenschap van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), heeft zijn vaardigheden in het ontwikkelen van innovatieve en gepersonaliseerde behandelstrategieƫn versterkt. Zijn studie in psychologie aan het BeNeLux-Universitair Centrum heeft hem bovendien diepgaande inzichten gegeven in de psychologische en emotionele aspecten van gezondheidszorg, wat cruciaal is voor het holistisch behandelen van complexe klachten en aanhoudende pijnklachten.

kPNI therapeut

Met kPNI integreert Olaf van der Zanden verschillende biomedische disciplines voor een integrale benadering van gezondheidsproblemen. Hij analyseert en behandelt uitgebreid omgevings- en leefstijlfactoren zoals voeding, beweging en stressmanagement. Daarnaast evalueert hij onder andere de gezondheid van de darmen, huid en longen, essentieel vanwege hun directe invloed op het immuunsysteem en ontstekingsprocessen.

Meer informatie over: kPNI praktijk van Olaf van der Zanden of maak direct een bel me terug afspraak