ontdek hoe je artrose voor de rest van je leven kunt overwinnen

zonder operatie de progressie van artrose remmen
en de noodzaak van een kunstgewricht beteugelen

Over ArtroseBlog

ArtroseBlog is hét platform voor iedereen die volledig geïnformeerd wil zijn over de oorzaken, symptomen en behandelingen van artrose.

Al ruim een decennium lang behandelen we op ArtroseBlog de meest recente onderzoeken naar zowel chirurgische als niet-invasieve behandelingen. We streven ernaar om deze artikelen in zowel professionele als toegankelijke taal te schrijven, zodat alle lezers de nieuwste inzichten in gewrichtsbehandelingen kunnen begrijpen en benutten.

Deze informatie stelt onze lezers in staat om zelf geïnformeerde beslissingen te nemen over hoe zij met hun symptomen omgaan en welke behandelingen zij eventueel kunnen overwegen.

Dr. Herman H. de Boer

Een gids van Dr. Herman H. de Boer

Naast algemene informatie, duidelijke instructies en oefeningen staan mogelijke behandelingen beschreven, die uitgevoerd kunnen worden bij ernstige gewrichtsklachten.

Over de auteur:

Na zijn promotie tot doctor in de geneeskunde met een onderzoek over bottransplantaties aan de Mayo-Clinic in de Verenigde Staten, werd hij aangesteld als hoofd van de polikliniek in het Academisch Ziekenhuis Leiden.

In 1989 transplanteerde hij met succes als eerste in Nederland een donor meniscus, een kraakbenige schokdemper in de knie. Als orthopedisch chirurg was hij tot medio 2016 actief in zijn privékliniek Orthoklinika, waar hij patiënten met artrose klachten behandelde met bloedplaatjes en stamcellen.

Jouw ervaring maakt het verschil: Deel het op onze Facebookpagina

Heeft ArtroseBlog jou op enige wijze geholpen of geïnformeerd in jouw omgang met artrose? Jouw persoonlijke ervaringen zijn ongelooflijk waardevol en kunnen een wereld van verschil maken voor iemand anders die misschien dezelfde uitdagingen aangaat.

We nodigen je uit om jouw positieve ervaringen en aanbevelingen te delen op onze Facebook aanbevelingenpagina. Door een aanbeveling te plaatsen, word je een actieve deelnemer in een gemeenschap van steun en aanmoediging. Jouw woorden hebben de kracht om hoop en waardevolle informatie te bieden aan iemand die het nodig heeft.

Of je nu een paar woorden van aanmoediging deelt of een uitgebreid verhaal vertelt over jouw ervaringen, jouw bijdrage telt. Dank je wel voor het delen van jouw perspectief en voor het zijn van een belangrijk onderdeel van onze gemeenschap.

Een belangrijke update over reacties op artikelen

We hebben gemerkt dat de mogelijkheid om te reageren onder de artikelen niet meer overzichtelijk was vanwege de grote hoeveelheid reacties. Daarom hebben we een andere benadering gekozen. Als je opmerkingen of vragen hebt over een specifiek onderwerp, kun je via onze Facebook-pagina het betreffende artikel vinden en daar jouw opmerking of vraag achterlaten. We streven ernaar om zo goed mogelijk te reageren en je van de juiste informatie te voorzien.

Contact opnemen