Pijnvrij lopen… het kan echt!

Met de kybun schoenen bent u weer actief zonder pijn

Heeft u lichamelijke klachten aan voeten, knieën, heupen of rug? Dit wellicht in combinatie met overgewicht? U heeft pijn bij het lopen en heeft alles geprobeerd, maar weinig tot niets had effect?

De kybun schoenen brengen de oplossing! De gepatenteerde luchtkussenzool geeft maar liefst 58% minder schokbelasting dan een reguliere schoen. Het zacht elastische materiaal van de zool functioneert als een soort “schokdemper” die bij het lopen direct zorgt voor effectieve demping op de gewrichten. Door de sterkere voetmusculatuur zult u uiteindelijk vaarwel kunnen zeggen tegen steunzolen en uw lichamelijke klachten. Vanaf de eerste stappen op de schoenen van kybun ervaart u een vermindering van pijn.

De kybun schoenen brengen de oplossing!

De gepatenteerde luchtkussenzool geeft maar liefst 58% minder schokbelasting dan een reguliere schoen. Het zacht elastische materiaal van de zool functioneert als een soort “schokdemper” die bij het lopen direct zorgt voor effectieve demping op de gewrichten. Door de sterkere voetmusculatuur zult u uiteindelijk vaarwel kunnen zeggen tegen steunzolen en uw lichamelijke klachten. Vanaf de eerste stappen op de schoenen van kybun ervaart u een vermindering van pijn.

Ontsnap uit de neerwaartse spiraal

Lopen op de kybun schoenen brengt meer beweeglijkheid in uw leven en helpt u ontsnappen uit de neerwaartse spiraal van pijn en moedeloosheid. Wanneer u enige tijd op de kybun schoen loopt, zult u in het geheel meer ontspannen, minder stress hebben door vermoeiende lichamelijke klachten en meer kunnen genieten van het leven.

Voordelen en effecten van kybun schoenen

  • Verlicht spierspanning.
  • Verbetert de lichaamshouding, u loopt meteen weer rechtop.
  • Verbetert uw algehele welzijn.
  • Verbetert uw fitheid zonder extra tijd en moeite.
  • Versterkt de heup- en kniegewrichten.

Fysiotherapeut kybun: “Acute pijn wordt snel minder en het lopen van langere afstanden wordt weer mogelijk doordat de spanning op de gewrichten is verminderd”.

Levensvreugde

Klanten gaan een stuk gelukkiger bij ons de deur uit. Vaak is men eerst sceptisch en afwachtend; ‘ik geloof niet dat het kan, weer pijnloos lopen door een schoen’. Maar na de eerste stappen in de kybun schoen is men al snel overtuigd. ‘Het kan dus echt, pijnvrij lopen!’

Klant: “De kybun schoen gaf mij weer levensvreugde’

Kom langs voor een gratis consult!

Wilt u de kybun schoenen uitproberen? U bent van harte welkom in ons Experience Center in Zoeterwoude! Maak een (gratis en vrijblijvende) afspraak met de kybun-fysiotherapeut. We bespreken uw specifieke klachten en stellen een diagnose. We geven u advies over wat de kybun schoen voor u kan betekenen en welke oefeningen u kunt doen.

Bezoek onze webshop: kybunsolutions.nl

Bestel uw kybun schoenen gerust in de online-shop. U bent nog één stap verwijderd van een pijnvrij alledaags leven.

Bezoek kybun Experience Center

U vindt ons op het Groene Hartplein 5 te Zoeterwoude, direct langs de snelweg A4 (afslag Zoeterwoude-Dorp), naast restaurant La Place. Ook zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus stopt tenslotte voor de deur.

Heeft u vragen? Advies nodig? Mail of belt u ons!

• 071 – 2032377 of 06 – 538 22 119
• of mail naar [email protected]
• kybunsolutions.nl.

Over Maarten de Boer 118 Artikelen
Voor een groot deel hebben we zelf controle over onze eigen gezondheid. Ik ben Maarten de Boer en heb in 2010 ArtroseBlog opgericht. Graag houd ik u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent gewrichtsklachten.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op