Pijnvrij lopen… het kan echt!

Met de kybun schoenen bent u weer actief zonder pijn

Heb je lichamelijke klachten aan voeten, knieën, heupen of rug? Dit wellicht in combinatie met overgewicht? Alles al geprobeerd, maar toch nog pijn bij het lopen?

De kybun schoenen brengen de oplossing. De gepatenteerde luchtkussenzool geeft maar liefst 58% minder schokbelasting dan een reguliere schoen.

Het zacht elastische materiaal van de zool functioneert als een soort “schokdemper” die bij het lopen direct zorgt voor effectieve demping op de gewrichten. Door de sterkere voetmusculatuur kun je uiteindelijk vaarwel zeggen tegen steunzolen en jouw lichamelijke klachten.

Vaak is men eerst sceptisch en afwachtend. Maar na de eerste stappen in de kybun schoen is men al snel overtuigd. Acute pijn wordt snel minder en het lopen van langere afstanden wordt weer mogelijk doordat de spanning op de gewrichten is verminderd.

Drukverdeling van normale schoenen

Overmatige drukbelasting :
Leidt tot chronische spanningsreacties.

Drukverdeling van kybun schoenen

Lage drukbelasting :
Voetzolen worden beschermd.

Gezondheidsvoordelen van kybun schoenen

  • Verlicht spierspanning.
  • Verbetert de lichaamshouding. (Je loopt meteen weer rechtop.)
  • Verbetert de algehele welzijn.
  • Verbetert de functionele fitheid zonder extra tijd en moeite.
  • Versterkt de heup- en kniegewrichten.

Een niet fysiologische looppatroon

Fig. 1: Voeten die beperkt worden door conventionele schoenen veroorzaken een afwijkend looppatroon vanuit de heupen waardoor er een overbelasting ontstaat van de knieën.

Soepel lopen zonder stress op de gewrichten

Fig. 2: De kybun schoenen stimuleren met impulsen vanuit de voeten een loophouding met een rechte rug en minimale belasting op de knieën.

GRATIS testen zonder risico

Je mag kosteloos de schoenen retourneren indien ze schoon en niet buitenshuis gedragen zijn.

Je betaalt geen verzendkosten en je ontvangt direct het aankoopbedrag terug.

Bestel jouw kybun schoenen nu in de online-shop

Over Maarten de Boer 120 Artikelen
Voor een groot deel hebben we zelf controle over onze eigen gezondheid. Ik ben Maarten de Boer en heb in 2010 ArtroseBlog opgericht. Graag houd ik u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent gewrichtsklachten.

4
Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
L.M. Lembeck
Gast
L.M. Lembeck

Even gekeken, Is een behoorlijk eind vanuit dorp ten Noorden van Rotterdam. Ik houd het even in gedachten.

Anneke wolters
Gast

Goedemorgen, hier Anneke Wolters van Kybun Solutions. U kunt de schoenen ook via onze webshop bestellen en in huis uitproberen. Mochten ze niet bevallen, kunt u ze retour sturen en vergoeden wij de verzendkosten.

Germa Pouls
Gast
Germa Pouls

Goedemorgen, was even benieuwd om wat oor schoenen het ging. Ook ik heb arthrose (poli-arthrose)en heb al 5 jaar schoenen waarvan de zool rond loopt.
Hiervoor ga ik naar het O.I.M.in Hoogeveen,die de schoenen voor mij aanpassen + steunzool.Ben hier erg blij mee, omdat ik weer meer mobiel mee ben.Dus het werkt echt!

Anneke Wolters
Gast

Goedemorgen mevrouw Pouls, fijn dat u tevreden bent. Als u ons uw nummer geeft, nemen wij graag contact met u op om uit te leggen wat het grote verschil is met kybun schoenen. U mag ons ook altijd bellen op 06 53 822 119